Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, gençlerin eğitimlerine yoğunlaşmaları, spor ve sanatı hayatlarına katmaları için proje ve hizmetlerini onlara göre şekillendiriyor. Başkan Özbaş, ilçede proje geliştiren her vatandaşı, tüm spor branşlarını ve sporcuları da desteklemeye devam ediyor.
Gerçekleştirilen son müsabakalarda Başkan Özbaş’ın desteklediği spor branşlarından karate ve güreş takımından başarı haberleri gelirken Sarayköy Hentbol Sarayın Sultanları birinci lig için playofflara gitmeye hak kazandı.
DENİZLİ’Yİ TEMSİL EDECEKLER
Manisa’da düzenlenen Okul Sporları Güreş Bölge Seçmelerinde 15 ilden katılan 250 sporcunun içinde yer alan Sarayköylü gençler derece alarak ilçeye döndü. Tosunlar Ortaokulu öğrencileri, Sarayköy Spor Kulübü sporcuları Mehmet Korkaya 2., Ahmet Sürücü ve Şükrü Kaan Çardaklı 3. olarak 17-18 Nisan tarihlerinde Yozgat’ta yapılacak Türkiye şampiyonasında Denizli’yi temsil edecek.
KARATE’DE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNA
Sarayköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına Liseler Arası Grup müsabakasına katılan Kerem Kaya, rakiplerini yenerek birinci oldu. Kaya, Bolu’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Kaya, bu yıl 6. kez Türkiye Şampiyonluğu için yarışacak.
SARAYIN SULTANLARI BİRİNCİ LİG
Sarayköy Hentbol Sarayın Sultanları birinci lig playofflara gitmeye hak kazandı. Final grubu müsabakaları 2 etap halinde oynanacak. İlk etap müsabakaları 24-25 Mart 2018 tarihlerinde Kırşehir’de yapılacak. Normal sezon lig sıralamasında grupların ilk 2 sırayı alan toplam 6 takım tek devreli lig usulüne göre oynanacak. 2. etap müsabakaları ise 13-15 Nisan 2018 olarak planlandığı ifade edildi. İki etaplı müsabakalarının ardından ilk 3 sırada yer alan takımlar 1. Lige yükselmeye hak kazanacak.
